Op en overslag

Naast de import en handel van natuursteen is B&S Natuursteen gespecialiseerd in het op- en overslaan van deze materialen. B&S beschikt hiervoor over een eigen opslagterrein van ruim 20.000m2. Dit terrein is gelegen direct aan de (zee)haven van Moerdijk.¬†Voor het laden en lossen van schepen en auto’s beschikken wij over een modern en goed onderhouden machinepark.

Voor diverse opdrachtgevers uit binnen- en buitenland lossen en laden wij coasters en binnenvaartschepen. Voor onze klanten, welke gebruik maken van onze opslagmogelijkheden verzorgen wij tevens het laden van natuursteen op vrachtauto’s. Ook het laden en lossen van spoorwagons behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen de op- en overslag van alle vormen natuursteen zoals keien, split en breuksteen in bulk, alsmede natuursteen verpakt in kratten, bundels, big bags of op pallets. Indien gewenst verzorgen wij het transport van zeecontainers vanuit de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen en lossen deze vervolgens op onze opslaglocatie te Moerdijk.

Contact opnemen