Volg ons op social media

Portugees Graniet

B&S Natuursteen is toonaangevend importeur van Portugees Graniet. Sinds de jaren 90 importeert B&S Natuursteen B.V. graniet keien in diverse formaten en kleuren rechtstreeks vanuit de groeves in Portugal. Onze afnemers bevinden zich voornamelijk in Nederland, Duitsland en België.

Het transport vindt veelal plaats op basis van volle scheepsladingen. Het lossen van de schepen en het op- en overslaan van de materialen verricht B&S Natuursteen B.V. 100% in eigen beheer. Onze vaste betrouwbare Portugese leveranciers zijn vanwege hun jarenlange ervaring in staat om continuïteit, kwaliteit en kwantiteit te garanderen en te waarborgen.

Naast de bekende granietkeien in diverse formaten en kleuren leveren wij ook maatwerk vanuit Portugal. Hiermee is B&S Natuursteen B.V. in staat om zelfs binnen enkele weken maatwerk zoals trottoirbanden en tegels te leveren in de allerbeste kwaliteit. Vanwege de korte afstand tussen Portugal en Nederland kan in voorkomende gevallen vrijwel direct worden bijgeleverd. Dit heeft grote voordelen tijdens de uitvoering van uw project.

Vraag naar de vele mogelijkheden van Portugees Graniet en geef uw project extra allure middels toepassen van deze uitmuntende kwaliteit natuursteen.